Poslední zápas tohoto roku skončil pro dorostenky výhrou

HC Háje A – DHK Zora Olomouc 23:28 (10:17)

Sestava a branky:Fišerová D., Habermannová K..- Foretová M. 5/2, Selingerová K., Litvínová E. 1, Maráčková M., Hejlová Š. 2, Smějová Michaela 9/2, Smějová Monika 1,Machačová M. 7, Kubálková K. 1, Spurná M., Krejzlíková E. 2

K poslednímu utkání podzimní části soutěže jsme zajížděli opět do Prahy, tentokrát do Chodova, kde svá utkání hrají v místní hale děvčata z Hájů. S prvním poločasem můžeme být spokojeni. Dařilo se nám v obraně, neboť díky včasnému přistupování a důrazu jsme dokázali získat několik snadných míčů a následně skórovat převážně z druhé vlny. Poločasový stav byl 17:10 v náš prospěch.Takto jsme se chtěli prezentovat i ve druhém poločase, který byl bohužel pravým opakem. Soupeř změnil útočný systém na dva pivoty a my jsme začali v obraně kupit chybu za chybou. Střední blok jsme pokryli vcelku dobře, ale spoustu branek jsme obdrželi z levé strany, a to z křídla přes ruku. Nemalý podíl na brankách měly i naše obě brankářky.

Naše holky znervózněly, i v útoku začaly kupit technické chyby a neproměňovat šance. Soupeřkám se podařilo snížit na jednobrankový rozdíl a ve 26.minutě byl stav 24:23. Závěr utkání jsme však zvládli velice dobře, kdy tým začal šlapat na obraně a soupeřkám už nedovolil skórovat.

Škoda druhého poločasu a zbytečných nervů. Teď nás čeká přechodná část sezóny, kde budeme pracovat převážně na fyzičce.
Za trenéry chceme všem rodičům a házenkářským fanouškům popřát klidné prožití Vánoc a do nového roku přejeme hodně zdraví a štěstí.

Trenéři: Zemánek K., Táborský V.